Wie zijn wij

Bij Maltha studiecoaching is dagelijks een gemotiveerd en gespecialiseerd team actief: studiebegeleiders, pedagogen, psychologen en docenten. Zij zijn merendeels 12 maanden in vaste dienst, dit in verband met de zo belangrijke relatie opbouw met uw kind. Daarnaast zijn er nog ruim 30 bijlesdocenten in dienst, hiervan hebben we helaas geen afbeeldingen. Onze continuïteit biedt u dé Maltha kwaliteit, al ruim 35 jaar. Wij zijn u en onze leerlingen ook in de zomervakantie graag van dienst! Wilt u graag meer weten over onze afdeling werving, selectie en opleiding, klik hier.

Maltha studiecoaching

Maltha studiecoaching opende haar deuren in 1982 en heeft de oudste en meest gerenommeerde instituten van Nederland. Wij beschikken over de meeste deskundigheid, ervaring en we zijn officieel erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ook mogen wij ons sinds 2013 educatieve partner van Microsoft noemen.

Waar gevestigd

De Maltha Instituten zijn gevestigd in Bilthoven, Kampong, Zeist en Utrecht;

Met Maltha insCool zijn wij gevestigd op 5 scholen;

Christelijk Lyceum Zeist
Het Nieuwe Lyceum te Bilthoven
Farel College te Amersfoort
Heerenlanden College te Leerdam
CS Vincent van Gogh te Assen

Wij stellen ons graag aan u voor;

Meer informatie? 

Laat hieronder uw
telefoonnummer
achter.

Maltha studiecoaching te Bilthoven aan de Soestdijkseweg Zuid 244:

MSc. Babet Zwart, Vestigingsmanager Bilthoven

Ik werk met veel plezier als vestigingsmanager van Maltha studiecoaching in Bilthoven. Ik heb de opleiding Toegepaste psychologie gevolgd en mijn Master Orthopedagogiek behaald. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken die net een extra steuntje in de rug nodig hebben. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en vriendinnen en doe ik aan zaalvoetbal. 

MSc. Naomi Siebert, Studiebegeleidster/pedagoge

Vanaf oktober 2016 ben ik werkzaam bij Maltha studiecoaching als studiebegeleider. Aan het einde van mijn Master Psychologie aan de Universiteit Utrecht heb ik les gegeven aan studenten in communicatievaardigheden en coaching. Mijn passie is anderen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Het is belangrijk dat kinderen en jongeren zich begrepen voelen en handvatten krijgen om te leren hoe ze zichzelf kunnen blijven ontwikkelen.

Drs. Anke Jellema, Pedagoge

Vanaf 1989 ben ik werkzaam bij Instituut Maltha. Ik geef onder andere remedial teaching en pedagogische ondersteuning. Mijn vrije tijd besteed ik met man, kinderen en de huisdieren; ik lees en winkel graag en hou van lekker eten. Mijn studie Pedagogiek heb ik aan de Universiteit Utrecht gevolgd.

Leonora van Rooijen, Project medewerkster / privédocente

In september 2011 ben ik begonnen bij Maltha studiecoaching als privédocente. Vanaf het schooljaar 2012/2013 werk ik als studiebegeleidster in Bilthoven. Mijn studies in Bedrijfseconomie en Geschiedenis heb ik in 2009 afgerond aan Ohio University. In mijn vrije tijd lees ik veel en ik ga ook graag op reis.

MSc. Eline van den Bogaard, Psychologe

Na het behalen van mijn master diploma in de klinische kinder- en jeugdpsychologie aan de Universiteit Utrecht heb ik vrijwilligerswerk gedaan in de sloppenwijken van de Filipijnen. Hier heb ik kinderen les gegeven en begeleid met hun huiswerk op de school waar ik werkzaam was. Na mijn terugkomst van deze reis is Maltha studiecoaching de perfecte kans om dit mooie en dankbare werk voort te zetten.

BSc. Charlotte de Valk , Pedagoge

Mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen heb ik afgerond met Excellentie-traject en ik volg op dit moment de master Orthopedagogiek. Daarnaast beschik ik over een bachelor Business Administration. Vanaf januari 2017 loop ik stage bij Orthopedagogische Praktijk Maltha, daarnaast werk ik als pedagoge bij Maltha studiecoaching. Ik heb een positieve kijk op kinderen en geloof dat door de juiste begeleiding alle kinderen zich op een positieve manier kunnen ontplooien.

Maltha studiecoaching te Utrecht aan de Van Asch van Wijckskade 24:

MSc. Margriet Dingemans, Vestigingsmanager Utrecht

Ik werk met veel plezier als vestigingsmanager bij Maltha studiecoaching te Utrecht. Na mijn Gymnasium diploma te hebben gehaald, ben ik Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde gaan studeren. Tijdens deze bachelor heb ik een Disciplinaire Honoursopleiding gevolgd. Vervolgens heb ik de master Pedagogische Wetenschappen gedaan, die ik cum laude heb afgerond. Ik houd van reizen en mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn vrienden en familie.

MSc. Charlotte Balink, Pedagoge

Sinds september 2017 ben ik werkzaam als pedagoge bij Maltha studiecoaching. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond en momenteel ben ik bezig met de master Orthopedagogiek in Utrecht. Ik geloof dat door begeleiding op maat te bieden, leerlingen zich op hun eigen manier zo goed mogelijk kunnen ontplooien! In mijn vrije tijd tennis ik graag en breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

Maltha studiecoaching te Zeist aan de Utrechtseweg 92:

MA. Sjors van Brakel, Vestigingsmanager Zeist

Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam als vestigingsmanager in Zeist. Na mijn master Internationale Betrekkingen te hebben behaald, heb ik een jaar lang met veel plezier voor de klas gestaan en mijn bevoegdheid als docent geschiedenis gehaald. Ik haal veel voldoening uit het verder helpen van leerlingen in hun ontwikkeling. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en luister ik naar muziek.

Drs. Kirstin Gros-Westerink, Beleidsmedewerkster / studiebegeleidster

Na mijn universitaire studie Franse Taal en Letterkunde en omzwervingen in Frankrijk, ben ik in 1993 bij Maltha studiecoaching terecht gekomen. Nadat ik jarenlang vestigingsmanager ben geweest, mag ik mij nu bezig houden met de kwaliteit en het beleid op onze instituten. Mijn vrije tijd besteed ik graag in de keuken, ik kook graag voor familie en vrienden!

MSc. Marloes Vriens, Studiebegeleidster/Pedagoge

Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij Maltha studiecoaching. Na het behalen van mijn PABO diploma en Master Orthopedagogiek was ik op zoek naar een uitdagende baan waarin ik mijn kennis en kwaliteiten verder kan ontwikkelen. Naast het invallen op basisscholen ben ik nu werkzaam als vaste studiebegeleidster en pedagoge bij Maltha in Zeist. In mijn vrije tijd squash en dans ik graag.

Jelis Stam, Studiebegeleider / privédocent

Sinds 1985 werk ik bij Instituut Maltha, als studiebegeleider en privédocent in het vakgebied van mijn studies natuurkunde en wiskunde. In mijn vrije tijd luister ik naar muziek; wiskunde is ook een grote hobby van me.

BSc. Lisa Buijnink, Pedagoge

Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Maltha studiecoaching als pedagoge. Na mijn bachelor Psychologie en master Klinische kinder- en jeugdpsychologie, ben ik nu mijn master Pedagogische Wetenschappen aan het afronden. Ook loop ik stage op een middelbare school als orthopedagoog. Het werken met kinderen en jongeren heeft mij altijd geboeid en het geeft mij veel voldoening.

BSc. Esther Beekman, Pedagoge

Na het afronden van de bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht ben ik nu bezig met de masteropleiding Forensische Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Ik vind het erg leuk om op een positieve manier met kinderen en jongeren aan de slag te gaan. Ik heb ervaring in het begeleiden van leerlingen met leer- en gedragsproblemen. In mijn vrije tijd houd ik van sporten, lezen en het strand.

MSc. Leonie Groenestege, Pedagoge

Na mijn Master Orthopedagogiek en de Pabo-Top in Groningen ben ik werkzaam als pedagoge. Mijn passie ligt in het werken met en het ondersteunen van leerlingen, zodat ze de kans krijgen om te ontdekken waar hun behoeftes en talenten liggen. Tijdens mijn twee studies heb ik werkervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen en deze ervaring breid ik bij Maltha graag verder uit. In mijn vrije tijd houd ik van volleyballen, reizen en lekker eten/koken.

Maltha studiecoaching op SV Kampong te Utrecht aan de Laan van Maarschalkerweerd 14:

MSc. Annemijn van Ravenhorst, Vestigingsmanager Kampong Utrecht

Sinds september 2017 werk ik bij Maltha studiecoaching als vestigingsmanager op Kampong. Tijdens mijn studie Orthopedagogiek heb ik mij verdiept in leer- en gedragsproblemen en daarnaast heb ik ervaring op gedaan met het coachen van jongeren,  een mooie combinatie van kennis en praktijk! Ik geloof dat de juiste ondersteuning bijdraagt aan een positieve verdere ontwikkeling van kinderen en jongeren en daar werk ik graag aan mee!

Medewerkers van Maltha insCool studiepraktijken op scholen:

Daarnaast hebben wij ter ondersteuning van de Maltha insCool studiepraktijken nog een tien-tal junior studiecoaches die ook in vaste dienst zijn.

Daniël Böhm, Senior studiecoach Farel College

Sinds september 2017 werk ik als Senior studiecoach op het Farel College.

MSc. Elisabeth Lens, Senior studiecoach Heerenlanden College

Sinds augustus 2017 werk ik voor Maltha insCool als Senior Studiecoach, daarvoor werkte ik al bij Maltha als bijlesdocente Duits, Engels en Nederlands. Ik heb de bachelor Duitse taal en cultuur en de masteropleiding Comparative Literary Studies aan de Universiteit Utrecht afgerond. In mijn vrije tijd lees ik graag, en klim ik met veel plezier in de Alpen, in de Ardennen of op de klimmuur in Nederland.

MSc. Vera Nees, Studiecoach

Sinds augustus 2015 ben ik werkzaam bij Maltha insCool en sinds november 2016 ben ik Senior studiecoach. In juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als orthopedagoog. Mijn specialisatie in de master was leerlingenzorg. In mijn vrije tijd lees en schilder ik veel en verder ben ik graag sportief bezig (zwemmen en schaatsen). Daarnaast vind ik het leuk om te koken samen met familie en vrienden.

Marthe van der Hilst, Studiecoach

Vanaf december 2012 werk ik met veel plezier als Studiecoach op het CLZ. Ik heb een bachelor Taal- en Cultuurstudies en een master Kunstgeschiedenis afgerond. Tijdens mijn bachelor heb ik een educatieve minor gevolgd waarbij ik stage heb gelopen op een middelbare school. Naast mijn werk houd ik erg van sporten, lekker eten met vrienden en nog veel meer!

Julia van Buuren, Studiecoach

Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Maltha insCool als studiecoach.

MSc. Laura Moerdijk, Studiecoach

Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij Maltha insCool als pedagoog en studiecoach op het CLZ. Na het behalen van mijn bachelor algemene sociale wetenschappen wilde ik mij gaan focussen op het individu. Daarom heb ik daarna mijn Master orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht behaald. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, reizen of leuke dingen met vrienden en familie doen.

Orthopedagogische Praktijk Maltha:

Drs. Maaike Dik, Specialist/Hoofd OPM

Als hoofd van de Orthopedagogische Praktijk Maltha houd ik me bezig met alle onderzoeken richting leer- en gedragsproblemen en ook richt ik me op de studiekeuze onderzoeken. Door het volgen van extra cursussen rondom dyslexie, hoogbegaafdheid en AD(H)D en de praktische ervaring met leerlingen met een diagnose in het autisme spectrum, ben ik breed inzetbaar.

BSc. Charlotte de Valk , Master stagiaire

Mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen heb ik afgerond met Excellentie-traject en ik volg op dit moment de master Orthopedagogiek. Daarnaast beschik ik over een bachelor Business Administration. Vanaf januari 2017 loop ik stage bij Orthopedagogische Praktijk Maltha, daarnaast werk ik als pedagoge bij Maltha studiecoaching. Ik heb een positieve kijk op kinderen en geloof dat door de juiste begeleiding alle kinderen zich op een positieve manier kunnen ontplooien.

Anja Albrecht, GZ-psycholoog

Naast de werkzaamheden in mijn eigen praktijk in Maarssen ben ik als GZ-psycholoog (met BIG registratie) werkzaam voor OPM. Vanaf 1992 werk ik als orthopedagoog/ psycholoog. Naast de werkzaamheden in mijn eigen praktijk, heb ik ook gewerkt als intern begeleider binnen het regulier en speciaal onderwijs. Binnen OPM houd ik mij bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren met oa AD(H)D, autisme spectrum, dyslexie, dyscalculie.

Algemeen ondersteuningsteam:

Willem Maltha, CEO van De Maltha groep

Vanaf 1980 ben ik werkzaam in de studiebegeleiding en het particulier onderwijs en vanaf 1 april 1982 DGA van de diverse BV's van De Maltha groep. Buiten mijn werkzaamheden, die ik overigens nog steeds met zéér veel genoegen doe, heb ik een brede interesse in oude, robuuste en ronde wijnen en oldtimers, in het bijzonder Jaguar.

Drs. Maaike Dik, Adjunct directeur en specialist/ hoofd OPM, BHV gecertificeerd

Sinds augustus 2007 werk ik als orthopedagoog bij Instituut Maltha. Mijn studie Orthopedagogiek heb ik afgerond aan de Universiteit van Utrecht. Ik ben adjunct directeur van de Maltha groep en daarnaast werkzaam voor de Orthopedagogische Praktijk Maltha. Voor al uw vragen omtrent het inzetten van een onderzoek of een vorm van (specialistische) begeleiding voor uw zoon of dochter, ben ik het eerste aanspreekpunt.

MSc. Irene Meijer, Projectmanager Maltha insCool & Onderwijsadviesbureau Maltha

Sinds januari 2016 ben ik werkzaam als projectmanager bij Maltha insCool en sinds september 2017 werk ik als projectmanager bij Onderwijsadviesbureau Maltha. Tijdens mijn opleiding orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden heb ik me gericht op ontwikkelingsproblematiek en jeugdhulpverlening. Na mijn opleiding ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de huiswerkbegeleiding en studiecoaching.

Esther Jacobs, Manager Studie Nanny at Home

Na jaren actief te zijn geweest in de fieldmarketingbranche ben ik er trots op dat ik mezelf vanaf 1 augustus 2017 de Manager Studie Nanny at Home mag noemen.

Studie Nanny at Home verzorgt studiebegeleiding aan huis voor kinderen uit groep 5 t/m examenjaar van het middelbaar onderwijs. Er wordt na schooltijd vanaf 14.00 uur coaching gegeven aan een groepje van maximaal 6 kinderen.

BBA. Tessa Soares Dias, Secretariaat en afdeling planning, BHV gecertificeerd

Sinds augustus 2011 ben ik werkzaam als planner/personal assistent bij Maltha studiecoaching op de vestiging in Bilthoven. Ik heb mijn studie HBO Integrale Veiligheidskunde afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn lieve vriend, vrienden en vriendinnen. Verder ben ik gek op reizen, sporten, lekker eten en koken.

Juliette Gariano Marketing & Communicatie

Sinds oktober 2009 ben ik werkzaam bij De Maltha groep op de afdeling Marketing & Communicatie. In 2007 heb ik mijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht afgerond en ben ik daarna werkzaam geweest bij Hotel The Hay Adams in Washington DC. In mijn vrije tijd kook ik erg graag Italiaans!

Claire de Jong, Administratie en Marketing & Communicatie

Sinds december 2008 werk ik bij Maltha studiecoaching. Ik ben begonnen op de afdeling planning, vervolgens ben ik administratie en de marketing gaan doen. Ik werk met veel plezier! In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met mijn vrienden en familie.