Welke zomercursussen kan je bij ons volgen deze zomer?

Welke zomercursussen kan je bij ons volgen deze zomer

Door: Maltha studiecoaching op 12 jun 2024

Voor zowel basis- als middelbare scholieren biedt Maltha studiecoaching verschillende cursussen aan. Wat de hulpvraag ook is, wij bieden maatwerk met onze vakantie cursussen. Moeten er achterstanden worden weggewerkt? Of moeten studievaardigheden verbeterd worden? Wij hebben een zeer divers aanbod van vakantiecursussen en samen met ouder en leerling(en) kijken we wat aansluit op de hulpvraag. Wij zijn de hele zomer geopend om straks een goede start te maken in het nieuwe schooljaar.

Aanbod zomercursussen basisschool

Wil je alle rekenregels nog een keer goed herhalen of nog eens goed oefenen met lastige breuken of procenten? Kom dan de rekencursus: ‘Meten is weten!’ voor basisschoolleerlingen volgen. Heb je meer moeite met taal, zoals begrijpend lezen of spelling? Dan is de cursus ‘Iedereen een taaltalent’ geschikt als je op de basisschool zit.

En ga je straks op vakantie naar Spanje of Frankrijk en wil je graag zelf je stokbroodje halen in de supermarkt, kom dan naar onze cursus Spaans of Frans!
Of misschien ga je aankomend schooljaar naar de middelbare school? Een spannende gebeurtenis! Met de vakantie cursus – Voorbereidende Brugklastraining, leren wij alles wat je moet weten over naar de brugklas gaan.

  • Hoe kan ik het beste mijn huiswerk maken?
  • Hoe schrijf ik alles in mijn agenda?

Aanbod zomercursussen middelbare school

Voor middelbare scholieren hebben wij ook een heel divers aanbod. Zo hebben wij bijvoorbeeld de cursus Mindmappen, zodat je leert omgaan met het samenvatten van lange stukken tekst, zoals je bij geschiedenis of aardrijkskunde vast wel kent. Of wellicht heb je afgelopen jaar je rapport niet helemaal naar wens afgesloten en heb je behoefte aan het bijspijkeren van diverse of 1 bepaald vak(ken), dan kan je de cursus Bijspijkeren alle vakken volgen.

Voordelen van het volgen van een cursus bij Maltha studiecoaching

Al onze cursussen zijn leuk én leerzaam! Alleen of in een klein groepje herhaal je lesstof en oefen en leer je nieuwe dingen. Dit gaat in een goede sfeer en met creatieve opdrachten. Uiteraard houden we tussendoor pauze en zorgen we voor voldoende lekkers.

Zo besteed je een deel van je zomervakantie enorm nuttig en zorg je ervoor dat je goed voorbereid het volgende schooljaar ingaat. Een goed begin is namelijk het halve werk!

Het is helemaal gezellig als je een vriendje of vriendinnetje meeneemt naar een cursus, zo heb je een gezellige tijd en leer je samen nieuwe dingen.

Hoe ziet een cursus eruit?

De meeste cursussen duren 3 x 5 uur en worden ingepland op je beschikbare dagen. Elke cursus zit net weer wat anders in elkaar, maar globaal begint een cursusdag met uitleg, leuke en leerzame oefeningen en creatieve opdrachten zoals het maken van een poster of het spelen van een spel (zoals het pizzaspel bij de cursus Rekenen). Tussendoor wordt er pauze gehouden met wat lekkers. Je kunt een cursus individueel volgen of in een klein groepje.

Inschrijven?

Meld u hier aan voor één van onze zomer cursussen:

Wij zijn de gehele zomer geopend.

Ook voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Bel 030-2293579 of mail naar info@malthastudiecoaching.nl.

Misschien zijn deze artikelen ook interessant:


zomercursussenzomerMalthastudiecoaching
Naam
E-mail adres *
Mijn zoon/dochter zit in:
Aanmelden nieuwsbrief *
Vraagstelling
Hoe heeft u ons gevonden? *


* = verplicht